joi, 8 august 2019

Soferii au nevoie de acest gadget


Cu siguranta, orice sofer ar trebui sa isi ia toate masurile de siguranta existente pentru a se proteja in fata tuturor pericolelor care pandesc in trafic. Asadar, se dovedesc a fi necesare camere video pentru automobilul tau in conditiile in care numarul autoturismelor prezente in trafic a crescut considerabil, ceea ce presupune ca si riscurile sunt mai mari. Astfel, o simpla camera poate reprezenta martorul de care ai nevoie intr-o situatie neplacuta pentru a-ti face dovada nevinovatiei in fata autoritatilor. Cu alte cuvinte, apeleaza chiar acum la iUni si vezi care sunt optiunile disponibile aici.

Martorul de care ai nevoie
Oricare ar fi situatia, fie ca vorbim de masina care ti-a taiat calea sau o persoana care a sarit in fata masinii, camera de bord o inregistreaza si salveaza imaginile drept dovezi pentru referinte ulterioare. Nu este de mirare de ce asemenea dispozitive sunt populare in tari din toata lumea, astfel ca si in Romania incep sa fie din ce in ce mai populare.

Ce sunt aceste dispozitive?
O camera auto sau o camera de bord inregistreaza in mod continuu evenimentele rutiere prin parbrizul unui vehicul si uneori chiar din spatele sau partile laterale ale unei masini. In functie de varianta care te intereseaza exista si optiuni pentru cei care doresc sa inregistreze si in interiorul masinii prin intermediul unei camere spion, iar asemenea produse gasesti tot aici la iUni. In functie de necesitatile clientului, camera auto poate doar sa inregistreze pe un card de memorie toate cele petrecute in trafic.

Gadgeturi usor de folosit
Un alt mare avantaj de care te bucuri cand alegi camere video pentru automobilul tau e reprezentat de faptul ca acestea se folosesc cu usurinta, iar toate functiile si comenzile pot fi descoperite imediat prin intermediul manualului de utilizare inclus in pachet. Dispozitivul se conecteaza cu usurinta la priza masinii, iar pentru o autonomie nelimitata, bateria camerei se poate conecta la acea a masinii, asa ca te vei bucura de cele mai bune conditii.

Fel si fel de modele
Deseori, o camera auto va avea functii referitoare la viteza, unghiul de directie, datele GPS etc. O camera cu un unghi larg precum una de 130 de grade poate fi atasata pe parbrizul interior, la oglinda parbrizului si exista mai multe sisteme de prindere care se folosesc cu usurinta. Asadar, la iUni vei gasi camere auto care sunt capabile sa inregistreze video la calitate Full HD sau chiar 4K, dar conteaza mult cum inregistreza si pe timp de noapte. Testeaza la iUni toate produsele si vezi ce iti place, iar aici ai garantia ca vei alege tot ce iti convine.  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu