joi, 8 august 2019

Aici iti poti pregati cea mai grozava vacanta


Daca nu ti-ai ales destinatia de vacanta inca poate ca acum este momentul sa o faci. Descopera pe fabricadevacante.ro cele mai bune oferte pentru a petrece timpul de care ai nevoie pentru a te relaxa departe de stresul cotidian. Aici gasesti o paleta foarte larga de destinatii turistice, iar serviciile oferite sunt de cea mai inalta calitate. Indiferent daca preferi o destinatie din Europa, America, Orientul Mijlociu sau Asia, pachetele oferite includ tot ceea ce este necesar pentru ca tu sa te bucuri de cea mai buna experienta, de la cazari, bilete de avion si pana la servicii de inchiriat masini. Asadar, iata cateva dintre destinatiile pentru care ai putea opta:

Vacanta in Cipru
Dincolo de binecunoscutele plaje pitoresti si vremea calda a insulei, Ciprul este incarcat de cultura si peisaje cuceritoare, locuri pline de legende si bogatii antice. Nispurile plajelor incarcate de soare sunt simbolice insulei, existand o plaja pe gustul tuturor, de la salbaticie si stanci pana la locuri amenajate, potrivite pentru familii, iar daca te-ai saturat de peisajul mediteranean, viziteaza interiorul Ciprului, unde vei fi intampinat de pajisti cu flori salbatice si vai de podgorii dens plantate ce se ridica pe o coloana de munte.

Vacanta in Tunisia
Avand o zona de coasta cu nisip fin si parfumata de iasomie si briza de mare, unde pestele din farfuria ta este mereu proaspat, Tunisia este o destinatie ideala pentru o vacanta direct la soare si nisip. Dar dincolo de toate acestea, tara este o destinatie care de multe ori este subestimata, insa are mai multe de oferit, cum ar fi culturile distincte si fascinante si extremele peisajelelor incredibile- coastele impadurite si marile de nisip sahariene.

Vacanta in Egipt
Cu o istorie fascinanta, Egiptul este consideranta cea mai veche destinatie de vacanta de pe pamant. Acesta intampina vizitatorii cu faimosul Nil si monumente magnifice, fascinantul desert si delta bogata, alaturi de lungul sau trecut si oameni primitori si iubitori de povesti. Vechea zicala ca Egiptul este darul Nilului este total adevarata: fara rau nu ar exista pamant fertil, nici mancare si mult mai putina energie electrica. Din fericire pentru vizitatori, raul este de asemenea, locul perfect pentru a vedea cele mai spectaculoase monumente antice, motiv pentru care o croaziera pe Nil ramane modul cel mai popular de a calatori.

Vacanta in Dubai
Primul oras din Orientul Mijlociu care a ajuns pe lista Unesco a oraselor creative de design, Dubaiul este un oras agitat impartasit de culturi din toate colturile lumii. Aceasta diversitate se exprima prin mancare, moda, muzica si performanta. Desi este inradacinat in traditia islamica, aceasta este o societate deschisa, ceea ce le confera usurinta noilor veniti sau vizitatorilor sa se bucure de experientele pe care le are de oferit orasul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu