miercuri, 24 mai 2017

Firmele din domeniul auto se pot inscrie pe wallbiz



Sa vinzi masina personala este mai usor ca niciodata cu ajutorul catalogului de firme auto moto propus de WallBiz. De asemenea, este si mult mai simplu ca un cumparator sa gaseasca masina preferata apeland la anunturile publicate aici, insa totul nu se opreste doar la aceste aspecte, deoarece toti cei care ofera servicii in acest serviciu pot avea de castigat. Asadar, fie ca este vorba despre inchirieri masini, vopsitorii auto, consultanta si intermediere vanzari, spalatorii auto sau colantari, oricine isi va putea inscrie firma in acest catalog.



Numeroase avantaje

Pentru ca traim intr-o lume tot mai moderna, numeroase persoane se informeaza de pe internet, iar acesta a devenit cea mai importanta sursa pentru gasirea tuturor solutiilor, chiar si atunci cand se cauta diferite servicii. Asadar, este mai usor pentru clienti sa ajunga la cei mai buni din domeniu, iar pentru prestatori este mai simplu sa fie mai vizibili. Cu alte cuvinte, identitatea in mediul online este esentiala pentru remarcarea in fata competitorilor directi, iar prin portalul WallBiz se pot imbunatati si performantele din punct de vedere SEO, pentru ca datele firmei sa fie afisate intr-o pozitie superioara la cautarile pe Google.

Preturi foarte bune

Preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, pachetele fiind foarte variate, pentru toate nevoile, iar totul poate sa inceapa prin alegerea celui gratuit de 30 de zile pentru testarea calitatii serviciilor. Ulterior, poate fi ales un pachet de 90 de zile disponibil la numai 150 de lei, ceea ce presupune ca serviciile vor fi promovate timp de 3 luni, perioada mai mult decat suficienta in multe situatii. In schimb, cei care doresc mai mult se pot orienta catre pachetul de 180 de zile la pretul de numai 250 de lei, fie pentru cel de 360 de zile disponibil la 450 de lei, pentru a face economii importante.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu