vineri, 21 aprilie 2017

De unde putem afla detalii despre o verificare Pram?



Verificarea PRAM reprezinta o adevarata necesitate in orice spatiu intrucat face referire la protectia muncii si asigurarea unui mediu de lucru fara riscuri, aspect esential in toate conditiile. Procedura presupune verificarea protectiei a tuturor elementelor din instalatia electrica, motiv pentru care poate fi foarte simplu sa se inteleaga de ce este esentiala, fiind efectuata doar de catre specialisti care dispun de echipamente speciale. In primul rand se urmareste prevenirea electrocutarii la locul de munca atunci cand angajatii folosesc instalatiile sau diferite echipamente, dar si prelungirea duratei de viata a acestor dispozitive, precum si a incendiilor sau altor tragedii.

Cum se efectueaza?

Oricine poate da click aici pentru verificare PRAM la Pro Constructo, ce se adreseaza celor care
locuiesc in Bucuresti sau in localitatile din apropiere. Compania beneficiaza de toate autorizatiile necesare pentru a efectua aceasta activitate, iar specialistii au la dispozitie echipamente moderne prin care orice verificare este eficienta si sigura. Procedura in sine nu este una complicata, ci se urmaresc toate elementele retelei care trebuie verificate cu atentie, pentru a avea certitudinea ca nu pot aparea probleme in viitor si ca totul functioneaza in mod corespunzator.

Verificarea PRAM se recomanda a fi efectuata la fiecare 6 luni, insa in doua etape, pe uscat si pe umezeala, astfel incat rezultatele sa fie precise si sa nu fie influentate de conditiile meteo. In schimb, aceasta este recomandarea, dar totusi este obligatoriu ca procedura sa fie urmata anual, in caz contrar, cei care nu se supun legii, risca sa fie sanctionati drastic.

Raportul

Cei care dau click aici pentru verificare PRAM de la Pro Constructo trebuie sa stie ca in urma procedurii se intocmeste un raport care cuprinde toate informatiile importante pentru o verificare ulterioara, aici fiind incluse atat conditiile in care s-au efectuat testele, aparatele folosite, locul, dar si numele angajatului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu