luni, 13 martie 2017

Sfaturi pentru un concediu de vis in capitala Argentinei, Buenos Aires

Vrei să îți petreci un concediu de neuitat într-un oraș din America Latină? Buenos Aires este alegerea cea mai bună! Achiziționează-ți biletele de avion cât mai repede!
Buenos Aires este unul dintre porturile din America Latină cele mai importante și unul dintre orașele cele mai populate, precum și centrul național de comerț, industrie, politică, cultură și tehnologie.
Fiind capitala Argentinei și având o populație de aproximativ 13 milioane de locuitori orașul este foarte mare. Din considerente administrative, a fost împărțit în 48 de cartiere, acest lucru făcându-se pe baza  parohiilor catolice. Arhitectura clădirilor este una europeană deoarece cei mai mulți locuitori ai orașului sunt născuți în Europa și s-au mutat ulterior aici sau au origini europene. Aici vei găsi comunități de români, polonezi, portughezi, ruși, britanici, greci, ucrainieni și italieni. Deși religia locuitorilor este romano-catolică, există și ortodocși, mahomedani, martori ai lui Iehova, evrei sau mormoni.

Nu trebuie să îți faci nicio grijă în privința climei, întrucât clima din Buenos Aires este subtropicală la fel ca și în Europa! Sezonul de vară este din luna decembrie până în februarie, toamna din martie până în mai, iarna din iunie până în august și primăvara din septembrie până în noiembrie. Cel mai bine ar fi să mergi în Buenos Aires în sezonul de primăvară și de toamnă când temperaturile nu sunt atât de ridicate ca în timpul verii.
            Odată ajuns aici vei descoperi că este o locație unică unde ai posibilitatea de a descoperi o mulțime de obiective turistice muzee, galerii de artă, biserici și diverse monumente. Poți să te plimbi într-unul dintre parcurile orașului, sau dacă ești pasionat de shopping, poți găsi în mall-uri tot ce îți dorești începând de la haine, produse pentru bucătărie sau casă, electronice și chiar suveniruri. Ai posibilitatea de a învăța și limba spaniolă de la vorbitori nativi deoarece unele hoteluri oferă cursuri de limba spaniolă.

            Cu siguranță, acestea sunt doar câteva aspecte care trebuie să te convingă că în Buenos Aires ai ce vizita, așa că rezervă-ți biletele de avion pentru concediul tău!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu