vineri, 17 februarie 2017

Cardiganele pentru femei sunt extrem de practice pentru a ne feri de frig

In orice anotimp ne-am afla, cu certitudine vremea nu poate tine cu noi de fiecare data, iar uneori este bine sa avem la noi un articol vestimentar in plus pentru a ne feri de frig sau de ploaie. Site-urile din domeniul fashion-ului au inteles aceasta nevoie si va pun la dispozitie cardigane femei en gros pentru toate marimile, gusturile si varstele, la un pret foarte avantajos. In plus, cu aceste obiecte vestimentare puteti fi sigura ca nu dati gres din punct de vedere stilistic, asigurandu-va in acelasi timp confort si lejeritate pe parcursul unei zile intregi.



Cardiganul cu nasturi

Unul dintre cele mai vechi si cele mai comercializate modele de cardigane femei en gros este cel clasic cu nasturi, care difera din punct de vedere al croielii, al culorii si a diferitelor aplicatii, incluzand aici si nasturii. Pentru doamnele sau domnisoarele care isi doresc sa mearga pe un stil simplu, atunci puteti sa alegeti intre negru si culori stinse precum gri, bej, nude, alb sau roz pal. Totodata, croiala de la baza gatului este extrem de importanta pentru ca puteti alege intre un cardigan full, pana la gat sau unul cu anchior, iar spre exemplu, daca purtati o camasa este bine ca intotdeauna sa lasati un spatiu mai mare.



Cardiganul fara nasturi

In 2016 a fost la mare cautare acel tip de cardigan, supradimensionat, cu taieturi inegale pe parti si fara nasturi, iar acest lucru continua si in noul an. Pentru femeile care isi doresc sa ascunda anumite parti, acest model este indicat tocmai pentru ca subtiaza linia corpului, insa daca sunteti de statura mica, trebuie sa aveti grija la lungime si sa va feriti de cele peste genunghi. Cardiganul fara nasturi poate fi purtat cam in orice imprejurare, cu conditia sa aveti grija la accesorizare si la restul pieselor din tinuta.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu